Menu

Neem contact met ons op

06 30 66 8 440

Schasfoort Consultancy helpt, werkt en onderneemt!

Bedrijfsprofiel Schasfoort Consultancy

Het ondernemen is Rick Schasfoort (1970) met de paplepel ingegoten. Vanaf jonge leeftijd werkt hij met veel plezier in het tankstation van de familie. Tijdens zijn studie Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit van Twente gaat hij drie jaar werken in Zeeland. Hij werkt hier als manager van Het Arsenaal in Vlissingen en Miniatuur Walcheren in Middelburg. Hij bewaart goede herinneringen aan een bezoek van Koningin Beatrix aan Het Arsenaal waarbij hij als gastheer mocht optreden. Na zijn vertrek uit Zeeland doet hij in opdracht van het Bureau voor Toerisme Zeeland een haalbaarheidsonderzoek voor het Museumhavenproject Zierikzee. Na het afronden van zijn studie wordt hij directeur bij Lithographic in Enschede. In deze functie heeft hij veel geleerd over het drukproces. Hierna werkt hij als commercieel manager bij Miracle Planet Enschede. Hier was hij aangesteld voor het vormgeven van de marketing en sales activiteiten. Een groot openingsfeest was onderdeel van de hele campagne. Tevens was hij hier woordvoerder. Hierna reisde hij als salesmanager voor Lakatex uit Goor Europa door.

In 2003 keert hij weer terug bij het familiebedrijf. Hij neemt de exploitatie van het tankstation over en behaalt een jaar later de benodigde papieren voor het taxibedrijf. In 2005 steekt hij veel tijd in het opstellen van de offerte voor de aanbesteding van de Regiotaxi voor het perceel Wierden. Sinds juli 2006 verzorgt Taxi Schasfoort Twente de Regiotaxi in de gemeente Wierden. Op dit moment bestaat het familiebedrijf al meer dan 85 jaar. Mede door de Regiotaxi is het taxibedrijf de laatste jaren goed gegroeid. Tot juni 2010 is hij directeur van Schasfoort Holding en Taxi Schasfoort. Vanaf oktober 2013 is hij verantwoordelijk voor de exploitatie van Tankstation Zuiderval in Enschede.

Naast zijn werk maakt hij ook de nodige tijd vrij voor diverse bestuursfuncties. Zo is hij van 1999 tot 2010 secretaris van de Wierdense Zomerfeesten, Wiezo. In maart 2010 is hij met voorkeursstemmen gekozen tot gemeenteraadslid, voor VVD-GB, van de Gemeente Wierden. In 2014 was hij lijsttrekker voor de VVD bij de gemeenteraadsverkiezingen. In de periode mei 2014 tot maart 2016 was hij namens de VVD wethouder in het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Wierden. Trots kijkt hij terug op 3 maart 2015. Op deze dag mocht hij op het Ministerie Rijkswaterstaat zijn handtekening zetten onder de bestuursovereenkomst voor de verbreding van de N35 tussen Wierden en Nijverdal. In 2019 zal men hier beginnen aan de uitvoering.

Dankzij de vari√ęteit aan werkzaamheden die Rick Schasfoort heeft verricht, is hij goed in staat andere bedrijven te helpen met het opstellen van een offerte bij complexe aanbestedingen. Ook het implementatie traject is voor hem bekend terrein. In tegenstelling tot de meeste andere consultants staat hij zelf ook in de klei en weet hij hierdoor goed wat de wensen zijn van ondernemers. Tot slot houdt Schasfoort Consultancy zich aanbevolen voor nieuwe exploitaties.

Tankstations
Rick Schasfoort

Schasfoort Consultancy

Nijverdalsestraat 80
7642 AH Wierden
06 30 66 8 440
info@schasfoortconsultancy.nl

Volg ons op social media

  • Schasfoort Consultancy op Facebook
  • Schasfoort Consultancy op Twitter
  • Schasfoort Consultancy op LinkedIn

Copyright © 2018 Schasfoort Consultancy, alle rechten voorbehouden

Website design & ontwikkeling door Klyck